Plasmasnijden: RVS producten op maat

A. Leering Enschede Plasmasnijden is dé specialist op het gebied van het snijden van roestvaststaal op maat. We zijn een ervaren leverancier van RVS producten zoals:

  • Ringen, schijven, strippen, platen en vormen.
  • Flenzen voor diverse toepassingen.
  • Andersoortige producten volgens tekening.
plasmasnijden

We kunnen RVS producten zowel bewerkt als onbewerkt op maat leveren.

CNC gestuurde plasmasnijmachine

Wij beschikken over een CNC gestuurde plasmasnijmachine. Met deze moderne machine kunnen wij iedere vorm snijden uit roestvaststaal in diktes vanaf 1 mm tot 60 mm. Onze plasmasnijmachine is uitgerust met een dubbele snijtafel. Hierdoor kunnen wij snel en flexibel produceren.

Bewerkte producten van roestvaststaal - RVS op maat

Hebt u een bewerkt product nodig? A. Leering Enschede verzorgt, naast plasmasnijden, aanvullende bewerkingen zoals het draaien, boren, frezen of kanten van gesneden RVS producten. Dit alles met een snelle levertijd. Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden.

Samengestelde producten

Het samenstellen van RVS onderdelen in samenwerking met A. Leering Enschede Apparatenbouw behoort ook tot de mogelijkheden.

Korte leveringstijden door eigen voorraad RVS platen

We hebben een grote voorraad RVS platen in huis van diverse afmetingen en diktes. Deze standaard RVS plaatvoorraad bedraagt gemiddeld meer dan 400 ton. Hierdoor kunnen we korte leveringstijden hanteren.