Laserlassen van Thermplate

Al meer dan 25 jaar verwerkt Leering Thermplate® voor haar producten. Wij zijn met recht trots op deze noppenmantel, vanwege het bijzonder hoge rendement dat dit onze tanks en apparaten oplevert. De RVS platen voor de Thermplate® noppenmantel lassen wij in eigen huis.

Waarom Thermplate®?

Bij warmteoverdracht is het rendement van groot belang. Om een zo hoog mogelijk rendement te kunnen bieden, ontwikkelden we de Thermplate® noppenmantel. Deze noppenmantel zorgt voor een turbulente stroming, wat zeer gunstig is voor de warmte/koude overdracht. Lees hier meer over Thermplate®

Toepassingsgebieden van Thermplate®

Tanks en apparaten met Thermplate® worden o.a. gebruikt in de voedings- en genotmiddelenindustrie en de farmaceutische-, chemische en proces industrie.

We lassen RVS Thermplate® platen voor onze eigen projecten binnen tank- en apparatenbouw, maar leveren ook vlakke lasergelaste platen aan derden.

Meer weten over laserwelding van Thermplate® platen door Leering Enschede? Neem dan contact op met Erik Vunderink, Anthony Janssen of Tonnie Janssen.