plasmasnijden
lasersnijden

A. Leering Enschede Plasma- en Lasersnijden

Roestvaststaal laser- en plasmasnijden

Bij onze bedrijfstak Plasma- en Lasersnijden kunt u terecht voor het nauwkeurig snijden van RVS-platen. Wij maken van een vlakke roestvaststalen plaat een halffabricaat. Denk aan mangaten, maar er is veel meer mogelijk. We kunnen roestvaststalen producten zowel bewerkt als onbewerkt op maat leveren.

Mogelijkheden:

  • flenzen voor meerdere toepassingen
  • diverse vormen
  • platen
  • strippen
  • schijven
  • ringen
  • andersoortige producten volgens tekening

Plasmasnijden

Met de moderne plasmasnijmachine kunnen we elke vorm snijden. Platen tot en met 60 mm hebben we op voorraad liggen. We zijn in staat om snel en flexibel te produceren, want onze plasmasnijmachine is voorzien van een dubbele snijtafel.

Lasersnijden

Lasersnijden is een nauwkeurig snijproces. We hebben de ruimte om uitzonderlijk grote producten te snijden uit RVS platen tot maximaal 25 mm dikte. De snijtafel heeft een afmeting van 3000×16000 mm. Al ons werk, of het nou gaat om producten die met laser of met plasma zijn gesneden, wordt netjes afgewerkt afgeleverd.

Snelle levering op maat

Onze leveringstijden zijn kort omdat we een grote voorraad RVS platen in huis hebben van uiteenlopende afmetingen en diktes. Bovendien kunnen we na het snijden ook andere bewerkingen van het RVS-product verzorgen, zoals draaien, boren, frezen of kanten.

Van halffabricaat tot apparaat

In samenwerking met ons zusterbedrijf  A. Leering Enschede Tank- en Apparatenbouw kunnen we RVS onderdelen samenstellen tot een compleet product. Onze organisatie bestaat uit vier bedrijven en omdat de lijnen kort zijn, kunnen we flexibel inspelen op uw wensen. Vraag onze verkopers voor meer informatie.

Heeft u vragen over specifieke oplossingen?

Wij helpen u met uw projecten!