Techniek met een sociaal gezicht

De metaalbewerkingstak van A. Leering Enschede is ontstaan uit een sociale werkvoorziening. Betrokkenheid, kwaliteit, veelzijdigheid en flexibiliteit zijn dan ook de kernwaarden van onze organisatie. Er zijn ca. 30 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam binnen ons bedrijf. We hebben veel vakinhoudelijke kennis in huis en kunnen onze mensen goed opleiden tot vakspecialisten binnen de metaalbewerkingstak.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

We hebben als bedrijf Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan. We realiseren onze bedrijfsdoelstellingen op het gebied van MVO door:

Ons bedrijf zo te organiseren dat ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol zijn in ons bedrijf. Leer- en werkplekken te bieden aan gemotiveerde medewerkers die zich verder willen bekwamen in hun vak.

Als u zaken doet met Leering Metaalbewerking dan werkt u mee aan uw doelstellingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Kwaliteit staat voorop!

Al onze mensen zijn vakmensen. Ze leveren kwaliteit zoals u dat van Leering gewend bent. We hanteren korte communicatielijnen, korte doorlooptijden en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Meer weten over metaalbewerking door Leering Enschede?

Neem dan contact op met Duco ten Buuren via 053 – 480 24 50 of metaalbewerking@leering-enschede.nl.