APPARATENBOUW
TANKBOUW
KIWA TANKS
THERMPLATE

A. Leering Enschede Tank- en Apparatenbouw

Hoogwaardige RVS tank- en apparatenbouw

Ons metaalbedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van RVS tanks en apparaten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. U kunt rekenen op de kennis die wij in de lange geschiedenis van ons familiebedrijf hebben opgedaan. Om de kwaliteit te garanderen, voeren we diverse kwaliteitscontroles uit voordat we het eindproduct aan u leveren.

Meerwaarde van onze metaalbedrijven

A. Leering Enschede bestaat uit vier verschillende bv’s die elkaar op een waardevolle manier ondersteunen c.q. aanvullen. Voor de apparaten- en tankbouw maken we gebruik van onze eigen bedrijfstakken Plasma- en Lasersnijden, Laserwelding en Metaalbewerking.

Eigen ontwikkelde warmteoverdrachtsysteem

Wij zijn trots op de door ons ontwikkelde Thermplate®. Dit dubbelwandige koude- en warmteoverdrachtsysteem verwerken we in warmtewisselaars in tanks en apparaten. Door de speciale techniek heeft dit systeem een groot oppervlak waardoor de warmteoverdracht een hoog rendement oplevert. Meer informatie over dit systeem vindt u hier.

De voordelen op een rij:

  • We garanderen kwaliteit door onze eigen kwaliteitsafdeling en ons gecertificeerde kwaliteitssysteem volgens de ISO 9001-2015.
  • Wij werken met diverse RVS-soorten.
  • Leering Enschede verwerkt alleen RVS materiaal en andere hoogwaardige gelegeerde materialen.
  • Ook halffabricaten zijn mogelijk.
  • Wij zijn niet afhankelijk van de levertijd van externe leveranciers.
  • Wij hebben het gehele proces in eigen huis.

One-stop-shop metaalbewerkingsbedrijf

Binnen Leering Enschede hebben we het hele proces van a tot z in eigen hand. U hoeft alleen de tekening bij ons neer te leggen en wij zorgen ervoor dat het eindproduct bij u wordt bezorgd. Leering is een one-stop-shop bedrijf voor elke klant die een specifiek RVS apparaat of tank nodig heeft. We werken voor de chemiebranche, de farmacie, de foodsector en vele andere branches waar de kwaliteit van de apparaten en tanks essentieel is.

Heeft u vragen over specifieke oplossingen?

Wij helpen u met uw projecten!