Tankbouw door A. Leering Enschede

Naast apparatenbouw verzorgt A. Leering Enschede ook tankbouw. Ook voor onze tankbouw geldt dat wij maatwerk leveren. Wij bouwen RVS tanks volgens specificatie, maar denken ook graag met u mee in de ontwerp- en constructiefase.

Roestvaststaal is er in vele soorten. Als specialist in RVS tankbouw gaat Leering verder dan alleen de verwerking en bewerking van gangbare types 304 en 316 roestvaststaal. Ook voor de verwerking van complexere legeringen zoals duplex (1.4462), super duplex (1.4410), diverse Hayness legeringen, Alloy 59 (2.4605), 254 SMO (1.4547), AISI 310 (1.4841/1.4845) en Alloy 904 (1.4539) kunt u bij ons terecht.

In onze tanks verwerken wij vaak het dubbelwandige warmteoverdrachtsysteem Thermplate®.

Thermplate® levert een bijzonder hoog rendement bij zowel verwarmingsprocessen als koelingsprocessen. Lees hier meer over Thermplate dubbelwandige warmteoverdrachtsystemen.

Onze werkzaamheden in tankbouw hebben we onderverdeeld in:

A. Leering Enschede bouwt RVS tanks van uiteenlopende typen RVS. Wij bouwen een RVS tank op specificatie en op maat. Eventuele engineering kunnen wij ook voor u verzorgen.

Het verwerken van RVS

Roestvast staal is er in vele soorten. Als specialist in RVS tankbouw gaat Leering dan ook verder dan alleen de verwerking en bewerking van gangbare types 304 en 316 roestvast staal. U kunt ook bij ons terecht voor de verwerking van complexere legeringen zoals:

  • Duplex (1.4462) / super duplex (1.4410)
  • Diverse Hayness legeringen
  • Alloy 59 (2.4605)
  • 254 SMO (1.4547)
  • AISI 310 (1.4841/1.4845)
  • Alloy 904 (1.4539)

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over onze expertise op het gebied van RVS tankbouw? Maak een afspraak en wij bespreken samen met u uw ideeën en wensen voor RVS tanks.

A. Leering Enschede levert dubbelwandige warmteoverdrachtsystemen voor diverse toepassingen, ook voor tanks. Dit kunnen gewone dubbelwandige tanks zijn (met eventueel een spiraalvormig “dwanglint”), maar ook tanks voorzien zijn van Thermplate® (zie foto).

Lees hier meer over de voordelen van Thermplate t.o.v. andere warmteoverdrachtsystemen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over onze expertise op het gebied van dubbelwandige warmteoverdrachtsystemen? Maak een afspraak en wij bespreken samen met u uw ideeën en wensen.

TANKBOUW

Wij vervaardigen druktanks volgens PED (richtlijn 2014/68/EU). Hierbij kunnen wij voor u het gehele traject verzorgen, van ontwerp, sterkteberekening, fabricage tot en met de eindafname van een NoBo (= Notified Body, zoals bijv. TÜV, Lloyds etc.). In dat geval treden wij op als fabrikant en brengen wij het CE keurmerk aan.

Fabricage van alleen het drukvat kunnen wij ook voor u verzorgen.

Druktanks van Leering – wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over onze expertise op het gebied van druktanks onder keur? Maak een afspraak en wij bespreken samen met u uw ideeën en wensen.