Metaalbewerking met sociaal karakter

Voor op maat gemaakte halffabricaten en/of producten, constructie- en laswerk kunt u terecht bij Leering Metaalbewerking. Dit bedrijf met sociaal karakter is uw allround partner in metaalbewerking. Wij bieden diverse vormen van bewerkingen aan voor staal, RVS, aluminium, messing en andere materialen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ons bedrijf kenmerkt zich door een vlakke interne organisatiestructuur, met korte communicatielijnen voor een vlotte doorlooptijd van uw order. We zijn ontstaan vanuit een sociaal werkvoorzieningsschap, dit geeft ons bedrijf een sociaal gezicht.

Het metaalbewerkingsbedrijf van A. Leering Enschede is ontstaan uit de sociale werkvoorziening. We leiden onze werknemers, die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, op tot vakspecialisten. Wij hebben de vakinhoudelijke kennis om te zorgen voor een goede opleiding. Door zaken te doen met onze bedrijfstak Metaalbewerking draagt u hieraan bij.

Verschillende vormen van metaalbewerking

Onze vakmensen leveren kwalitatief maatwerk. Met behulp van ons uitgebreide machinepark kunnen we uiteenlopende metaalbewerkingstechnieken aanbieden:

  • seriematig boorwerk
  • freesbewerkingen (CNC) – kleine tot middelgrote series
  • draaiwerk (CNC) – kleine tot middelgrote series.
  • conventioneel draaiwerk – enkel stuks en kleine series
  • diverse laswerkdisciplines in staal, RVS en aluminium
  • Kanten
  • Zagen

Kwaliteit voor een gunstige prijs

Kiezen voor ons is een maatschappelijk verantwoorde keuze. Dat is een mooie meerwaarde die letterlijk voordeel oplevert. Vanwege het sociale karakter van ons bedrijf kunnen wij een goede kwaliteit leveren voor een gunstige prijs.

Meer weten over metaalbewerking door Leering Enschede?

Neem dan contact op met Duco ten Buuren via 053 – 480 24 50 of metaalbewerking@leering-enschede.nl.